subota, 10. siječnja 2009.

salata sa mariniranom piletinom (Girasole)



Marinada:
1 velika žlica kečapa
1 velika žlica senfa
1 velika žlica meda
1 velika žlica maslinovog ulja
sol i papar

Sve dobor promiješati da se sastojci sasvim prožmu i u gotovu marinadu staviti

1/2 kg pilećeg filea

narezanog na prutiće prst debljine.
Ostaviti poklopljeno sat-dva u frižideru.

2 glavice salate (najbolja je kristalka) narezati na rezance
25 dkg mozzarele
1 konzerva (400gr) kukuruza

Pomiješati i začiniti maslinovim uljem i acetom balsamicom.

Piletinu pofrigati na suhoj tavi i složiti po salati.

2 komentara:

  1. svi sastojci mi se jako sviđaju, mora da je fino

    OdgovoriIzbriši
  2. recept je od moje prije girasole. ja cu sutra radit ovu super salaticu

    OdgovoriIzbriši