
1.5 kg krumpira
1 kiselo vrhnje
1 kesica majoneze
1/2 vezice vlasca
6-7 kiselih krastavaca
1 srednja slatka kapula
1 konzerva kukuruza
2-3 zlice vode iz kukumara
sol
papar
1. krumpir treba skuhat u kori, sa dosta vode
2. kad se skuha, procidite vodu i pustite da se ohladi
3. nasickajte vlasac, kisele krastavce isickajtee na kockice, a kapulu prepolovite pa izrezite na tanke fete, pomisajte sve sa iscidenim kukuruzom
4. pomisajte majonezu, kiselo vrhnje, sol, papar, vodu od kukumara
5. pomisajte sastojke pod 3. i pod 4.
6. isicite krumpir na fete, i dobro promisajte sa ostalim sastojcima
7. neka se salata ohladi u frizideru bar sat vrimena
djeluje jako osvježavajuće :)
OdgovoriIzbrišiUf ovo ti je bas fino!
OdgovoriIzbrišistvarno sam zadovoljna kako je ispalo. moja mama je rekla da bi se moglo dodat i jaje utvdo. to cemo provat drugi put. idealno je kad se servira hladno :)
OdgovoriIzbrišiSuper ljetni obrok :)
OdgovoriIzbriši