
800 g ribe za juhu (mol, sampjer ili misanca)
4 mrkve
3 komada luka
1 kapula
3 krumpira
selena u listu
1 zlica maslinovog ulja
5-6 zrna papra
sol
1. povrce i ribu ocistit, stavit u tecu i zalit vodom, posolit
2. kuhat dok se krumpir i mrkva ne skuhaju
3. procidit juhu i ocistit ribu
4. dodat nasickan krumpir i mrkvu u juhu
ili
4. ocistit ribu, i sv pasirat stapnim mikserom da se dobije gusta juha
nije li ti šteta mikserom derat po finoj bijeloj ribi? meni je ukusnije kad se riba očisti pa se komadići veličine zalogaja vrate u juhu.. inače blog ti je stvarno super, samo tako nastavi
OdgovoriIzbrišivecinom dio ribe propasiram sa juhom, a dio ostavim sa komadicima. ali kako je mali ima samo 1 godinu kad se ovaj receptic stavlja onda se sve miksalo. i meni je inace draze kad se ima sta osjetit pod zubom.
OdgovoriIzbrišihvala :)