ponedjeljak, 29. ožujka 2010.

puzici sa bizima, sunkom i glivama


uvik mi ostane kojekave manistre. doma nas je dvoje odraslih i jedno dite, tako da je 35 dkg maksimum tjestenine sta pojedemo, a onik 15 dkg se skuplja i stoji... nekidan sam nasla puzice, njih stavljamsamo u fazol, a kako je vrime fazola proslo odlucilasam iskoristit te puzice. u kombinaciji sa kuhanom sunkom, bizima i gljivama je ispalo super! na doma nisam imala vlasca, ali ko ima neka obavezno doda i vlasca pr kraju kuhanja

200 g bizi
200 g kuhane sunke
300 g bljiva
1 vrhnje za kuhanje
1 sirni namaz (abc sir, ili nesto kremastije)
2 zlice ulja
15tak g parmezana
sol
papar
manistra po zelji


1. dinstajte izrizane gljive, bizi i sunku (na kockice) sa poklopcom, posolite i popaprite
2. kad vecina tekucine ispari dodajte vrhnje i sirni namaz
3. neka kuha 10 minuta, dodajte parmezan i oko dcl vode u kojoj se kuhala manistra (a moze i obicne vode)
4. skuhajte manistru, prelijte umakom

Nema komentara:

Related Posts with Thumbnails