subota, 11. veljače 2012.

njoki carbonara

1 kg njoka
100 g sunke
5-6 feta pancete
3 jaja
60 g naribane gaude
40 g naribanog parmezana
malo crvene paprike
malo papra
2-3 zlice vode u kojoj su se kuhali njoki

1. izrezite sunku i slaninu na kockice
2. popecite sunku i slaninu na tavici bez ulja (ne na najjace, tek toliko da slanina pusti mast)
3. skuhajte njoke
4. procidite njoke (ostavite par zlica tekucine), i vratite u tecu
5. vodu od njoka dodajte u pancetu i sunku pa sve skupa prelijte preko njoka, dodajte gaudu i parmezan
6. jaja zbatit sa paprikom i paprom, prelit po ostalim sastojcima
7. kuhat na laganoj vatri dok se jaja ne stisnu i stalno misat. ostavit 10 minuta da se stisne i ohladi



2 komentara:

jadre kaže...

Dobih ovu blogersku nagradicu i proslijeđujem je Vama, a o čemu se radi pogledajte ovdje http://mrvica-zivota.blogspot.com/

Berta Fatso kaže...

Odlične recepte i ponudu namirnica možete pronaći ovdje

Related Posts with Thumbnails