četvrtak, 30. listopada 2008.

zelena manistra sa povrcem




1 poriluk (isickano na kruzice)
3 mrkve (isickane na sitno)
1/2 crvene paprike (na kockice)
2 zlice maslinovog ulja
1 vrhnje za kuhanje
2 dcl vode
50 g naribane gaude
50 dkg naribanog parmezana
sol
papar
muskatni orascic
250 g zelene manistre
ulje
sol
voda

1. na maslinovo ulje bacit istotobno mrkvu, poriluki papriku i obavezno poklopit tecu. nakon 10tak minuta dodat vode, i zacine.
2.
nakon nekog vrimena provajte mrkvu, jel se skuvala. kad je mrkva
skuhana, dodajte vrhnje i naribanu gaudu i parmezan. provajte sug jeli
vam dovoljno i po gustu zacinjen.
3. skuvat manistru u vodi, sa uljen i sa soli.
4. pomisat manistru i sug, ostavit 5 minuta da odstane.



Nema komentara:

Related Posts with Thumbnails