ponedjeljak, 15. prosinca 2008.

komentari su dobrodosli :)

potaknuta prvim komentarima na blogu (hvala iva) odlucila sam napisat par redaka. trebalo mi je 10 dana da skuzim da uopce iman komentar, a kad sam skuzila torta od maka i sira je ispala opca katastrofa :) greskom sam napisala da u dno ide 750g secera umisto 75g. mogu mislit kako je ispalo slatko... ako vam bilo sta nije jasno molim vas javite se na mail (bluesun95@hotmail.com) i pitajte. znam da pisem u dijalektu i da se neke rici nece razumit tako da cu jednom prilikom napisat mali rjecnik namirnica sa dalmatinskog (kastelanskog) na hrvatski :) a ubuduce cu pokusat sta detaljnije opisat postupak pripreme nekog jela, za one koji ce tek postat iskusni kuhari!

sve u svemu- molim vas javite mi ako vam se cini da je nesto cudno sa recepton ili ako vam nije jasno, a i bilo kakvi savjeti i ideje su vise nego pozeljne!

pozdrav iz kisnog splita!

2 komentara:

Anonimno kaže...

a di je jedan dobar recept za sirnicu?

Sanja kaže...

ja sirnice nikad nisam radila, ali mama ih radi. nisu "suplje" i napuvane ka ove u pekarama (iako ima prilicno dobrih sirnica za kupit). sirnice moje mame su presavrsene!!!! pune su arome i otapaju se u ustima. mislim da je stvar u tome sta ona umisto masla i margarina stavlja svinjsku mast. zet cu njen recept sutra, pa do uskrsa cu pokusat napravit koji pt i rezultat cu stavit na blog :)

Related Posts with Thumbnails