četvrtak, 16. travnja 2009.

pecena kokos sa povrcem


1 kg piletine (ja sam uzela pileca prsa sa kosti)
3 srednje mrkve
2 male tikvice
4-5 krumpira
1 kapula
sol
papar
slatka crvena paprika
vlasac

1. mrkvu prepolovit uzduz i onda otkidat na komade od kok 3 cm. krumpir ogulit i prepolovit ili otkidat na cetiti dila (ovisno o velicini)
2. tikvice izrezat na deblje komade (4-5 cm)
3. meso skinit sa kostiju i obavezno sacuvat kozu
4. sve skupa- meso, kozu, zacine i povrce stavit u crjevo za peci
5.pec sat vremena na 180 C

nije potrebno dodavat nikakvo ulje jer koza od koke pusti masnocu. obavezno crjeveo za pecenje probijte sa iglicom 2 puta (pise i na paketu od crijeva kako ga treba koristit). uz to napravite salaticu i rucak je super. sug koji vam pusti koka i povrce je bolji od bilo kakve kokosje juhe!

Nema komentara:

Related Posts with Thumbnails