četvrtak, 14. svibnja 2009.

piletina i povrce


kad imas svasta u frizideru i odlucis sve strpat u jedan lonac zna se desit da jelo ispadne iznenadujuce ukusno... sta se toga prije nisam sitila!

500 g pilecih fileta
500 g fazoleti (mahuna)
2 mrkve
1 veliki mladi krumpir
1 kapula
2 zlice konserve
maslinovo ulja
sol
papar

1. sve sastojke isickat
2. kapulu i mrkvu izdinstat na maslinovom ulju
3. nakon 5 minuta dodat fazolete
4. nakon 5 minuta dodat piletinu, konservu i krumpir. dodat 2 dcl vode, posoli, popaprit
5. kuhat 15 minuta ili dok fazoleti ne omeksaju

2 komentara:

Vera kaže...

Odlican rucak,bas za letnje doba!

Sanja kaže...

u pravu si, lagani rucak, a posli toga obavezno neki fini sladoled :)

Related Posts with Thumbnails