1 kg njoka
100 g sunke
5-6 feta pancete
3 jaja
60 g naribane gaude
40 g naribanog parmezana
malo crvene paprike
malo papra
2-3 zlice vode u kojoj su se kuhali njoki
1. izrezite sunku i slaninu na kockice
2. popecite sunku i slaninu na tavici bez ulja (ne na najjace, tek toliko da slanina pusti mast)
3. skuhajte njoke
4. procidite njoke (ostavite par zlica tekucine), i vratite u tecu
5. vodu od njoka dodajte u pancetu i sunku pa sve skupa prelijte preko njoka, dodajte gaudu i parmezan
6. jaja zbatit sa paprikom i paprom, prelit po ostalim sastojcima
7. kuhat na laganoj vatri dok se jaja ne stisnu i stalno misat. ostavit 10 minuta da se stisne i ohladi
subota, 11. veljače 2012.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
2 komentara:
Dobih ovu blogersku nagradicu i proslijeđujem je Vama, a o čemu se radi pogledajte ovdje http://mrvica-zivota.blogspot.com/
Odlične recepte i ponudu namirnica možete pronaći ovdje
Objavi komentar