petak, 10. travnja 2009.
punjena jaja
sinoc sam sebi i muzu za probu napravila 4 vrste punjenih jaja. jedino nam se kombinacija slanih srdela i maslina nije ba svidila, jer je bilo previse slano. svakoako bi trebalo pokusat poboljsa tu kombinaciju jer ima potencjala. ostale kombinacije su odlicne! sve sam radila od oka tako da neman tocne mjere, ali i bez tocnih mjera ovo je stvarno lako napravit.
4 tvrdo kuhana jaja
dimljena sunka (ili plecka, ili vratina...) + senf
svjezi sir + vlasac
crne masline + slane srdele
tunjevina + kapari
majoneza
1. skuhajte jaja u tvdro, prepolovite i izvadite zumanjke
2. svaku zumanjak stavite u svoju zdjelicu
3. zgnjecite pinjurom zumanjak
4. dodajite sastoke (za koje zelite) + 1-2 zlicice majoneze da bude kremasto
5. jaja napunite smjesom
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar