nedjelja, 30. kolovoza 2009.

piletina sa krumpirom i povrcem


400 g pilecih fileta
1 zlica kecapa
1 zlica zrnatog senfa
1 zlicica crvene paprike
3-4 zlice maslinovog ulja
papar
sol

1. narezat filete na trakice, i ostavit da se mariniraju sat vremena u gore navedenim sastojcima

1 kapula
1 tikvica
3 paprike
4-5 zlica salse
vlasac
sol
2 zlice maslinovog ulja

1. povrce izrezat na trakice
2. na ulju dinstat kapulu i kad dobije boju dodat papriku (dodat i pola dcl vode)
3. kad paprika napola omeksa dodat tikvice, salsu i zacine
4. dinstat dok povrce skroz ne omeksa


uz ovo jelo servirat ili kuhani krumpir ili rizu kao prilog

2 komentara:

Shangri La Food kaže...

ovo mi je sjajna ideja za ručak. hvala

Sanja kaže...

hvala :) uz ovo bi i riza isla super, ali sam imala malih krumpirica pa sam to tila iskoristit. inace senf koristim za svinjetinu, ali me ugodno iznenadila u piletini

Related Posts with Thumbnails