ponedjeljak, 21. veljače 2011.
svinjetina sa povrcem u woku
300 g svinjetine bez kosti
200 g bizi
1 veliki poriluk
250g gljiva
sol
soja umak
tabasco
2-3 zlice ulja
1. ulje dodat u zagrijani wok
2. meso izrizat na trakice
4. u tavu stavit poriluk (izrizan na krugove) i bize,
5. kuvat dok biz ne budu skoro skroz gotovi (oko 10tak minuta)
6. dodat gljive, svinjetinu, soja umak i tabasco
7. sve skupa dinstat jos 7-8 minuta
uz to servirat rizu
ako volite jaja, zbatite (zamutite) dva jaja i prelijte do preko smjese kad je gotova a onda jos malo pecite u tavi dok jaja ne budu gotova
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
1 komentar:
Ovo je odlično! Baš tražim što više recepata koje bi mogla pripremati u woku, tako da ovaj ide odmah na moju "TO DO" listu :)
Objavi komentar