srijeda, 4. veljače 2009.

pohani svinjski sniceli i sareno povrce




4 svinjska snicela
2 jaja
malo mlika
brasno
prezla
sol
papar

1. dobro istuc snicele sa batom za meso
2. posolit ih i popaprit sa obe strane
3. uvaljat u brasno, u jaja pa u prezlu
4. pecu dubokom ulju dok prezla ne pozlati
5. stavit na kuhinjski papir



sareno povrce

500 g bizi
1 mala kapula
2 krumpira (na kockice)
2 mrkve (na kockice)
1 mala konzerva pelati (na kockice)
2-3 zlice maslinovog ulja
sol
papar

1. na maslinovom ulju dinstat mrkvu i kapulu 5-6 minuta
2. dodat bize, pelate i krumpir + 2 dcl vode, sol i papar
3. kuhat dok mrkva ne omeksa (po potrebi dodat jos malo vode)

Nema komentara:

Related Posts with Thumbnails