srijeda, 4. veljače 2009.
pohani svinjski sniceli i sareno povrce
4 svinjska snicela
2 jaja
malo mlika
brasno
prezla
sol
papar
1. dobro istuc snicele sa batom za meso
2. posolit ih i popaprit sa obe strane
3. uvaljat u brasno, u jaja pa u prezlu
4. pecu dubokom ulju dok prezla ne pozlati
5. stavit na kuhinjski papir
sareno povrce
500 g bizi
1 mala kapula
2 krumpira (na kockice)
2 mrkve (na kockice)
1 mala konzerva pelati (na kockice)
2-3 zlice maslinovog ulja
sol
papar
1. na maslinovom ulju dinstat mrkvu i kapulu 5-6 minuta
2. dodat bize, pelate i krumpir + 2 dcl vode, sol i papar
3. kuhat dok mrkva ne omeksa (po potrebi dodat jos malo vode)
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar