BISKVIT:
20 dkg masla
25 dkg šećera
5 jaja
1 vanilin šećer
malo cimeta
20 dkg mljevenog kikirikija
12 dkg brašna
2 praška za pecivo
10 dkg čokolade za kuhanje
GLAZURA:
20 dkg čokolade za kuhanje
6 žlica ulja
Pjenasto pomiješati maslac sa šećerom, vanilin šećerom, žumanjcima, cimetom, mljevenim kikirikijem, brašnom, praškom za pecivo i otopljenom čokoladom.
Polagano dodati snijeg od bjelanjaka.
Peći na 170-180 oko sat vremena.
Za glazuru otopiti (najbolje u mikrovalnoj) čokoladu sa uljem, dobro promiješati da se čokolada i ulje spoje i preliti po mlakom kolaču.
Najesti se i pretvarati da nema puno kalorija
slika je malo dole....
subota, 8. studenoga 2008.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar