subota, 10. siječnja 2009.

salata sa mariniranom piletinom (Girasole)



Marinada:
1 velika žlica kečapa
1 velika žlica senfa
1 velika žlica meda
1 velika žlica maslinovog ulja
sol i papar

Sve dobor promiješati da se sastojci sasvim prožmu i u gotovu marinadu staviti

1/2 kg pilećeg filea

narezanog na prutiće prst debljine.
Ostaviti poklopljeno sat-dva u frižideru.

2 glavice salate (najbolja je kristalka) narezati na rezance
25 dkg mozzarele
1 konzerva (400gr) kukuruza

Pomiješati i začiniti maslinovim uljem i acetom balsamicom.

Piletinu pofrigati na suhoj tavi i složiti po salati.

2 komentara:

Nina kaže...

svi sastojci mi se jako sviđaju, mora da je fino

Sanja kaže...

recept je od moje prije girasole. ja cu sutra radit ovu super salaticu

Related Posts with Thumbnails