subota, 10. siječnja 2009.
salata sa mariniranom piletinom (Girasole)
Marinada:
1 velika žlica kečapa
1 velika žlica senfa
1 velika žlica meda
1 velika žlica maslinovog ulja
sol i papar
Sve dobor promiješati da se sastojci sasvim prožmu i u gotovu marinadu staviti
1/2 kg pilećeg filea
narezanog na prutiće prst debljine.
Ostaviti poklopljeno sat-dva u frižideru.
2 glavice salate (najbolja je kristalka) narezati na rezance
25 dkg mozzarele
1 konzerva (400gr) kukuruza
Pomiješati i začiniti maslinovim uljem i acetom balsamicom.
Piletinu pofrigati na suhoj tavi i složiti po salati.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
2 komentara:
svi sastojci mi se jako sviđaju, mora da je fino
recept je od moje prije girasole. ja cu sutra radit ovu super salaticu
Objavi komentar